Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 8, minialbum

March20

Ibland får man vara en härmapa 🙂
Jag blev väldigt sugen på att klistra ihop ett minialbum när jag sett Karins inlägg, tyvärr dröjde det ett tag innan jag kom igång.

Men här är det!

nr8_minialbum
Så här ser det ut när det är stängt

nr8_minialbum_öppet
Och så här när det är lite öppet

Basen är lila cardstock. På utsidan har jag limmat ett tjusigt papper med “fyrverkerier” som kom i ett scrapbooking-kit jag köpte från Annette Philip Design på Syfestivalen i februari. Stängningsmekanismen är gjord med hjälp av öljetter och två små rundlar, utklippta ur spillbitarna som blev efter att ha skurit till alla delar till albumet, och ett smalt satinband. På skylten, som är fastsatt med distanskuddar, står det “Teo & William” med guldbokstäver för tanken är att albumet ska innehålla kort på pojkarna och så småningom ges till deras farmor.

Precis som Karin så följde jag den här beskrivningen.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives