Pysselbloggen

Här pysslas det!

Julkortsutmaning nr 6 hos Scrapbutiken

November7

Nu är det dags för julkortsutmaning nr 6 hos Scrapbutiken denna gång är det tema vintage.

Jag är verkligen inget fan av vintage. Jag gjorde mitt första vintagekort tidigare i år som ni kan läsa mer om här. Och nu var det alltså dags för mitt andra vintage kort. Resultatet ser ni nedan.

vintagejul 2013

Lite närbilder:

DSC04126

DSC04127

Ni får tänka bort den röda washitapen med stjärnor, men jag läste ett tips från en annan bloggare att tejpa upp sina alster i badrummet för att få bäst ljus denna tid på året och jag gjorde därför ett försök. Funkade väldigt bra förutom att mitt kort ville öppna sig och jag därför fick sätta ytterligare en tape i ena hörnet.

Nu till vad ni ser. Jag fuskade lite genom att använda MME´s serie Vintage Christmas som bas. Sen har jag en bild inköpt från ett klippark från Panduro som är monterad på rött cardstock som sedan är monterat på en förpackning från Prima som jag har rivit, chalkat och bråkat med. Sen kom det svåra. Dekorationen!! Rött band och röda pärlor, men sedan då? Fick bli en lite röd ros med lite “grangrenar” runt. Grangrenarna är faktiskt det enda som inte blev så bra färgåtergivet vid min fotosesion. De är mer gröna än bilden visar.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Jul, Julkort 2013, Kort
4 Comments to

“Julkortsutmaning nr 6 hos Scrapbutiken”

 1. Avatar November 7th, 2013 at 1:09 pm Ullis Says:

  Wow, det blev ju jättesnyggt! Du börjar få kläm på det här med vintage 🙂


 2. Avatar November 8th, 2013 at 1:24 pm Karin Says:

  Tack Ullis! Kanske att jag börjar få kläm, det betyder inte att jag börjar gilla det 😉


 3. Avatar November 9th, 2013 at 1:22 pm snojbi Says:

  Ett jättesnyggt julkort


 4. Avatar November 19th, 2013 at 8:48 pm Nick Says:

  Superfint rivna kanter och bilden är ju helt underbar!
  Tack för att du är med i Scrapbutikens julkortsutmaning, Lycka till!
  Helene


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives