Pysselbloggen

Här pysslas det!

Candy hos Löfquistens hörna

December25

Zora firar snart 2 år och har en fin candy hos sig som ni kan se på bilden nedan. Hon har haft nästan 30.000 besökare hos sig och så många kan jag väl aldrig tro kikar in här hos Jenny och mig, men jag skulle så klart bli glad om fler lämnade ett litet meddelande efter sig….nåväl denna candy är öppen för alla utom candyjägare –(undra om hon menar sockerråttor?) det enda som behövs göras är att bli följare av bloggen som jag redan är via min google reader, lägga in bilden på den fina vinsten (och det ser ni nedan)

Candy hos löfqustens hörna

Sedan ska man tipsa om en insida av ett kort som man själv har dekorerat och då tänker jag tipsa om denna : Grattis Cordelia som är en typisk Karin insida…lite utstansad bård, en blomma och en fin fjäril sedan brukar jag stämpla lite också, men på denna lämnade jag massa plats för beställaren att skriva en hälsning i stället.

/ Jenny

by Jenny | posted under Tävlingar/utlottningar

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives