Pysselbloggen

Här pysslas det!

En till 4åring

December6

Storebror börjar komma in i åldern då det blir kalas när kompisarna på förskolan fyller år. I mitten av november var det ytterligare ett och självklart hade jag knåpat ihop ett litet kort till det nyblivna 4-åringen. Och bästa omdömet fick jag av storebror själv som tyckte att jag hade gjort ett jättefint kort till kompisen.

grattis_alicia

Basen är ett halverat 10,5 x 21 cm. Framsidan kläddes med ett gulligt ugglepapper från Panduro. Vimplarna är klippta av en remsa cremefärgad cardstock och cirkeln en förminskning av en utstansad dito. Cirkeln fick dessutom kanten lite uppluggad av saxen. 4:an är Thickers i vinylfrån American Crafts (inköpt på Panduro för länge sen) och bokstäverna kommer från ett av alfabetsarken jag köpte i Thailand i januari.

/ Jenny

by Jenny | posted under Födelsedag, Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives