Pysselbloggen

Här pysslas det!

Till en golfare

December7

Min, Jennys, man fyllde år för ett par veckor sedan och då han gått en golfkurs under hösten så tyckte jag att det passade med lite olika golfrelaterade prylar i present från mig och barnen. Och för att matcha temat så fick han även ett kort med en golfare på…

grattis_niklas

Här fick lite spillbitar komma till användning, den större lite ljusgröna biten stämplade jag först lite prickar på med färgen Sage från Versa color och på den bruna fick golfaren plats. Båda bitarna limmades sen på en färdig kortbas och sen stämplade jag Grattis med sepia på det gröna pappret.

Det här var första gången jag använde en omonterad stämpel så det blev premiär för tack ‘n peel som jag köpte när jag och Karin var på kortvikningskurs hos Slöjd-Detaljer. Funkade kalasbra!

/ Jenny

by Jenny | posted under Grattis/födelsedag, Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives