Pysselbloggen

Här pysslas det!

Kontorsförvaring

December11

På mitt jobb sitter jag just nu på en temporär plats. Men som alla vet tenderar temporära lösningar att bli mer eller mindre permanentade så efter ett par månaders oreda på mitt skrivbord så tröttnade jag på att till exempel inte ha någon vettig förvaring för mina pennor. Då jag tyckte det skulle vara ganska tråkigt att förvara pennorna i en kopp eller liknande så tog jag helt enkelt och gjorde lite mer t-shirtgarn och virkade ihop denna skapelse.

virkad_pennburk

Kanske inte världens snyggaste men den fyller sin funktion och jag fick dessutom bort lite mer från mitt ständigt överfyllda lager av material av olika slag. Win-win som man brukar säga 🙂

/ Jenny

by Jenny | posted under Virkat/Stickat/Tovat

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives