Pysselbloggen

Här pysslas det!

100 alster innan shopping 2014

January1

Under 2013 blev det en hel del shopping för min, Karins del, så nu känns det bra att börja med en ny 100 alster innan shopping utmaning igen. Dels för att  minska ner antalet fina pysselsaker som ligger och bara väntar på att bli använda men också för att få tummen ur att använda saker som är sparade för “ett bättre tillfälle”

Jag har ingen deadline att dessa 100 alster måste bli klara innan ett visst datum. Tar det hela 2014 så okej, tar det ända in i 2015 är det nästan okej det med.

Undantag:
Den beställning med julpapper på rea, gröna cardstocks samt dekorationer och saker som behöver fyllas på här hemma och som redan är beställd, men inte har kommit ännu. Detta från Kristinas scrapbooking.
Lim – jag tror jag har köpt på mig tillräckligt med limprodukter, men man vet aldrig.
Vit/svart cardstock – tror även här att jag har tillräckligt, men man vet ju aldrig.
6×6 plastfickor- för att kunna göra klart mitt 31 dagar i decemberalbum behöver jag köpa fler påfyllningsfickor i storlek 6×6. Har några krokar ute både hos webbutiker och hos privatpersoner så eventuellt kan denna punkt strykas innan detta inlägg ens publiceras.
Byte/gåva är okej – Om jag får akut behov av något så är det okej att byta till sig detta. Vill någon ge mig något är det också okej, men jag ska inte vända mig till någon och säga “du måste köpa detta för jag kan inte eftersom jag gör en 100 alster innan shopping utmaning”
Kommer vi iväg till USA under 2014 får jag shoppa, men inte använda det jag shoppat förrän utmaningen är över.

Morot: Här har jag inte riktigt landat ännu. Förra gången jag körde så skulle jag köpa mig en Cuttlebug hade jag tänkt, men det har jag inte gjort. Kanske ska jag ha det som morot denna gång i stället, jag ska fundera lite till. Ett annat alternativ är att få köpa mig ett kit från någon pappersserie med både dekorationer och alfabet. Jag fortsätter fundera på den saken.

/ Karin - Kstar

2 Comments to

“100 alster innan shopping 2014”

  1. Avatar January 3rd, 2014 at 8:39 pm Jenny Says:

    Heja heja Karin!

    Jag ska fundera ut någon bra personlig utmaning för 2014 jag också. Det behövs på alla fronter 😉 Kanske 100 alster men av alla olika sorter – scrapbooking, sömnad, virkning m.m. kan vara något? Behöver ju verkligen minska innehållet i mina förråd, inte minst inför flytten kanske 🙂


  2. Avatar July 30th, 2021 at 12:15 am Pysselbloggen » Blog Archive » 31 dagar i december–albumet Says:

    […] Jag gjorde ju som ni säkert minns, sidor till ett 31 dagar i december under hela december. Nu har jag kommit till skott och dels köpt plastfickor till albumet så att alla sidor får plats och även altrat framsidan. Som ni vet har jag shoppingstopp, men en av friskrivningarna var att få köpa några saker. Mer om det kan ni läsa i mitt “startinlägg för utmaningen 100 alster innan shopping” […]


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives