Pysselbloggen

Här pysslas det!

Julkort till förskolan

January3

God fortsättning alla läsare!

Det har varit lite tyst från mitt, Jennys, håll på sistone. Mycket att stå i inför jul- och nyår samt att alla familjemedlemmar har turats om att vara sjuka i stort sett hela december. Inte mycket tid över till bloggande då 🙁 Men nu med nytt år hoppas vi på att vara friskare och att jag hinner både pyssla och blogga 🙂

Jag får inviga årets bloggande med att visa förra årets sista alster i ett par inlägg. Först ut är årets julkort till pojkarnas förskola.

god_jul_dagis

Det blev små, 10,5 x 10 cm, stafflikort i år och ganska enkla i designen. Röd bas (halverat en färdig 21×10-kortbas), ett mönstrat papper från Panduros designblock med julpapper för ett par år sedan, en röd julstjärna inköpt i Thailand och halvpärlor i hjärtform.
Och så klart ett kort på store- och lillebror.

/ Jenny

by Jenny | posted under Julkort 2013, Kort, Kortvikning

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives