Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 2, LO – En till?

January25

Mitt andra alster i 100 alster innan shopping blir, hör och häpna, en LO. Det är inte jätteofta som jag gör LOs men ibland slår jag till. Tanken på att göra en LO med det här kortet fick jag faktiskt redan på pysselträffen hemma hos Karin i höstas men har inte realiserat den förrän nu.

nr2_LO_en_till

Jag hittade ett chevron-mönstrat papper på Slöjd-Detaljer som blev mitt sista inköp innan utmaningen drog igång och då kom lusten att göra denna LO. Jag har utgått från en skiss, som ni kan se här, från en skissblogg som tyvärr lagt ner.

Skissen har jag följt helt och hållet, kände mig inte så varm i kläderna att jag kunde hitta på en massa eget 😉 Enda tilläggen är de två vimplarna uppe i vänstra hörnet samt den dolda journalingen bakom fotot, man kan dra fram den med hjälp av den lilla gula vimpeln. Jag gjorde den dold främst för att jag tyckte att massa text på LOn inte skulle passa.

Materialet som gått åt till detta alster är:
vit cardstock
färdigstansad bård med cirklar från Bazzill
remsor av chevron-möstrat papper och orange cardstock
gul cardstock till fotomattan och den dolda journaligen bakom fotot
små bokstäver från October Afternoon

nr2_närbild

Här är en närbild på fotot och titeln. På journaling-tagen står det att kortet är på storebror som 6-månadersbebis tyckte det var väldigt roligt att få syn på sin egen spegelbild.

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 2, LO – En till?”

  1. Avatar January 25th, 2014 at 12:02 pm Karin Says:

    Skönt att äntligen få slutföra något va? 🙂
    Snyggt jobbat och den gula vimpeln passar ju bra både som dekoration och som hjälp att få upp journalingen.


  2. Avatar January 27th, 2014 at 9:05 am Jenny Says:

    Tack och ja, det var kul att äntligen “få den ur systemet” 😉
    Och det var roligt att jag hittade en skiss som passade med mina tankar om hur den skulle se ut. Hade de vertikala remsorna klart för mig men inte i vimpel-format och skissen bidrog med cirklarna. Blev väldigt nöjd 🙂


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives