Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 11 – Glad påsk

March1

Oj, vad det var länge sen jag lyckades få till både pyssling och blogginlägg. En envis förkylning och mycket att göra på jobbet tar på krafterna. Men nu har jag äntligen lyckats fotografera mitt senaste alster och här kommer det.

Det är nummer 11 i Jennys utmaning 100 alster innan shopping.

nr11_påskkort

Kortet kom till under en utmaning i Facebook-gruppen “48-timmars scraputmaningar” på temat påsk. Länge funderade jag på vad jag skulle hitta på tills jag helt plötsligt kom på att jag hade fått med en gullig kyckling-stämpel vid nått rea-inköp.

Jag utgick från en färdig, vit, kortbas med måtten 21 x 10,5 cm. Den pryddes sen av en bit blekgrön cardstock på vilken jag stämplade kycklingarna ungefär på mitten. Jag färglade dem, blommorna och tråden i hjärtat med akvarellpennor. Glad påsk är utstansat med bokstavsstansen från Ica Home och under texten fick en bit grön-vitt rutigt papper och dito snöre avgränsa. Upptill limmade jag fast massor med blommor i olika storlekar lite huller om buller, stack in några löv här och där och duttade med pearl pen i mellanrummen.

/ Jenny

One Comment to

“Nr 11 – Glad påsk”

  1. Avatar March 13th, 2014 at 12:39 am Lisa-olsi Says:

    Väldigt gulligt kort 🙂
    Tack för snäll kommentar,
    alltid trevligt med besök 🙂

    Blommorna gör jag av dubbelvikt
    väv/tyg/band som jag syr veck på
    nertill så det blir en lång böjd remsa
    och sedan rullar till en blomma.
    Enkelt och lätt att göra olika storlekar.

    Ha det gott//Lisa


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives