Pysselbloggen

Här pysslas det!

Presentation av gästbloggare Amanda

March15

Hej!

Mitt namn är Amanda.
Jag kom i kontakt med Karin som driver denna blogg när jag köpte Metal Art (från Panduro, sök på deras hemsida om ni är nyfikna på vad detta är) av henne. Fick frågan om vad jag använder detta till och jag berättade att jag använder dessa som dekorationer när jag pysslar med aluminumtejp. De flesta av er har säkert hört talas om denna pysselmetod, eller kanske provat själva? Karin fick lite bilder av mig på mina aluminiumtejpalster, som jag fick fint beröm för (tack och åter tack) och detta ledde senare till att jag skulle få chansen att gästblogga här hos henne. Med glädje tackade jag ja och jag ska göra mitt bästa för att göra Karin och er läsare nöjda med mitt besök.

I ett inlägg som dyker upp senare kommer jag berätta hur jag går till väga, vad jag använder, samt vilka olika dekorationer jag använder när jag sysslar med detta. Men först, vill jag visa lite om vad jag mer gör förutom att hålla på med min trogna aluminiumtejp.

Ritande

clip_image002

Piffar upp möbler
(Något av det bästa jag vet är att springa runt på loppisar och handla möbler & inredning som jag sedan gör om/rustar upp)

Dekorationsmålning

clip_image004

Servettdecoupage

clip_image006
clip_image008


clip_image010

Trolldeg/lera

clip_image012

Och mycket mycket mycket mer… Har dock tyvärr inte kort på ens hälften av vad jag gjort. Måste bli bättre på det

Hoppats ni har fått en liten aning om vem jag är när det kommer till det kreativa skapandet, och jag hoppas att ni är lika nyfikna på mitt kommande inlägg, som jag är taggad på att skriva och dela med mig utav!
Jag ska försöka hinna med det så snart som möjligt så inom kort kommer ett nytt inlägg från mig, så håll ögonen öppna!

Mvh, Amanda

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Gästbloggare, Övrigt pyssel
4 Comments to

“Presentation av gästbloggare Amanda”

 1. Avatar March 15th, 2014 at 8:53 am majvor Says:

  Ser med spänning fram emot nästa inlägg.


 2. Avatar March 16th, 2014 at 8:17 pm Jenny Says:

  Hej Amanda! Välkommen som gästbloggar hos oss! Det ska bli jättespännande att få se dina alster av aluminumtejp.


 3. Avatar October 29th, 2014 at 2:10 am Helena Says:

  Jag letar för att hitta inlägg på den fina möblen som är förmodligen dekorerad med decoupage med greengate audrey. Hittar ingenting dock. Finns den någonstans?


 4. Avatar October 30th, 2014 at 8:52 pm Karin Says:

  Hej Helena, jag har kollat med Amanda som har gjort dekorationen på möbeln.
  Texten kommer från The Graphics Fairy och hon skrev ut texten i önskad storlek för att sedan föra över motivet med hjälp av karbonpapper.
  Sen satt hon med en liten pensel och fyllde i allt!


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives