Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 20 – Lycka till

April21

Ett projekt på jobbet har nyligen tagit slut och projektledaren som var konsult har slutat hos oss. Tråkigt tyckte vi som jobbat i projektet och gav honom en present och självklart hade jag skapat ett passande kort.

nr20_lycka_till_daniel

Hälften av en 21 x 10,5 cm färdig vit kortbas pryddes med en prickigt spillbit. En “pillerburk” med etikett, lock och ritade piller limmades sen ovanpå.

Nu kan man ju tycka att en pillerburk är lite märkligt men projektet hade med läkemedel att göra så jag tyckte det passade ganska bra. Egentligen hade jag redan gjort ett annat, mer “vanligt” kort, när jag fick idén till det här som jag tycker passade mycket bättre. Det andra kommer i ett annat inlägg.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives