Pysselbloggen

Här pysslas det!

Ett grattis till en kollega

May17

Jag har hela tiden tänkt att jag ska i god tid göra ett grattiskort till min närmsta kollega, men sen sprang tiden iväg och vädret blev så fint att man hittade annat att göra i stället för att sitta vid pysselbordet.
När jag nu sitter här kvällen innan kollegans födelsedag tänkte jag göra ett snabbt kort, men så helt plötsligt tar alla lim-medium slut och jag tappade lite inspirationen. Nåväl inte riktigt alla, men nu har inom kort tid 2st limpennor, min tape på rulle, min tape på dispenser och slattarna i mina flytande lim tagit slut så nu är jag hänvisad till ett flytande lim som jag inte riktigt kommer överens med och tape från Biltema att jobba med.

och mitt i allt detta när jag satt och limmade ihop en dekoration och limmet jag jobbade med tog slut så höjde jag blicken och såg ett halvfärdigt kort på mitt arbetsbord. Allt blev så mycket enklare när jag bara gjorde klart det kortet i stället och är har ni då resultatet:

grattis till en kollega
Framsidan var redan klar när jag “hittade kortet”

Insidan och baksidan har jag pysslat ihop nu med utstansade/färdigstämplade dekorationer som låg kvar sedan tidigare projekt.
grattis till en kollega insida

Baksida med en handgjortstämpel och min signatur och årtal.
(Bra även för mottagaren med åtral om de får många kort av mig)
grattis till en kollega baksida

Detta är alster 51 i Karins utmaning 100 alster innan shopping.

/ Karin - Kstar

One Comment to

“Ett grattis till en kollega”

  1. Avatar May 17th, 2014 at 5:30 pm majvor Says:

    Vilket sanslöst vackert kort!!!!!


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives