Pysselbloggen

Här pysslas det!

Två små tags och lite tankar

June20

Egentligen är man ju lite fånig, dessa tags gjorde jag i början på året, men tänkte att “äsch de här små sakerna är väl ingenting” och därför visade jag inte upp dem i bloggen. Men nu när jag börjar närma mig 100 alster så känner jag: Klart de är ett alster, kanske inte var för sig, men tillsammans! För jag har ju faktiskt lagt tid på dem, funderat och valt stämplar, papper och dekorationer. Klart det är ett alster. Fick mig en liten tankeställare när jag läste ett blogginlägg tidigare i veckan om en tjej som inte ville visa  upp saker hon inte var 100% nöjd över i sin blogg. Men det är ju rätt dumt det också eller hur? Även om man inte är nöjd så har man lagt ner tid och möda på sitt alster och framför allt man har säkert lärt sig något på vägen vad man inte bör göra framöver.

Nå nog om det nu, här kommer mina små tags som jag har tänkt att man kan ställa i ett blomsterarrangemang,sätta i en blomsterbukett eller fästa vid en flaska. Taggarna kommer att hamna i Till salu-kategorin

två små tags

Detta blir alster nr 74 i Karins utmaning 100 alster innan shopping.

/ Karin - Kstar

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives