Pysselbloggen

Här pysslas det!

Provsmakning Zeta parmesanost åt Buzzador

October23

Jag är inte bara medlem I Smartson jag är också medlem i Buzzador som är ett mun mot mun marketing företag. Denna gång fick jag hem en låda med 3 olika parmesanostar med olika lagringstid för provsmakning och “Buzzning” dvs att man gör ett socialt event och bjuder på provsmakning.

Först för att veta själv hur allt smakade bjöd jag maken på lite tilltugg till drinken. Längst bak ser ni 2 glas och en skål med de 3 olika sorters ostarna som fanns I paketet. (Parmesanost lagrad i 14 månader, 22 månader och 28 månader)
Sen i de vita skålarna längst fram hade jag gjort en liten marinad av olivolja, balsamico och krydda samt lite ringlande av balsamico fikon som dekoration.

smakprov

Provsmakningen började som ett blindtest. Jag satte tejpbitar i botten av glasen/skålen med sifforna 14, 22 och 28 och blandade sedan runt skålarna.
Man hade ett hum om vilken som var vilken, men när jag sedan läste ur den medföljande broschyren vilken karktär respektive ost hade så visste man lättare vem som var vem.

Några nyheter för mig om Zetas parmesanost var att den lämpar sig även för gravida. Vilket måste underlätta för ostsugna gravida som annars lätt får titta på när andra äter goda ostar. Sen att de är så proteinrika som de är var också en nyhet.

Vid andra buzzningen så fick mina svärföräldrar delta.
De är lite av ostconnesseurer båda två och jag gjorde blindtestet även på dem. De tyckte att det var bra varianter på osten och kunde se sig använda alla vid olika tillfällen.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Övrigt pyssel

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives