Pysselbloggen

Här pysslas det!

Enkla kort

July24

Eftersom det är mycket spontana inbjudningar så här på sommaren och även många som fyller år så tänkte jag att det vore bra att ha några enkla kort på lager. Jag skar mitt papper som var 30×30 cm i tre lika stora remsor. Den tredje remsan har jag inte dekorerat ännu, men så här blev de två som är klara:  

Det övre kortet har fått en bit söt spets på sig. Jag ser nu att den ser sned ut, men jag tror det beror på att kortet öppnade sig lite vid fotograferingen.
Sen har jag fäst ett chipboard klistermärke mitt på och sedan rundat hörnen.
Det andra kortet har jag återvunnit två sidenband från en tröja (ni vet sådanna där som får kläderna att hänga snyggt i affären) och sedan har jag dykt ner i min spillbitslåda och fiskat upp lite små bitar. Den biten som jag har stämplat grattis på har jag lekt lite med en annan stämpel runt kanterna på för att få fram en trevlig ram. Sen som avslutning har jag fäst en brad i form av en stjärna i hörnet.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives