Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 47 – Grattis till en 40-åring

September6

Ibland är det väldigt svårt att komma igång med ett kort tycker jag. När jag skulle göra ett kort till en kompis 40-årsfirande så hade jag jättesvårt att hitta inspirationen. Men till slut hittade jag det här kortet via Pinterest. 

Efter ett misslyckat försök där jag inte tänkte på att cirkeln behövde vara centrerad när jag skar ut den ur kortbasen så fick jag till det.

Framsidorna är dekorerade med fram- och baksidan av samma mönstrade papper som är från Authentique Paper kollektion Seasons – Summer one.

nr47_henrik_framsida

I den utskurna cirkeln på basen limmade jag en utstansad cirkel i en lite mörkare nyans än basen. I mitten står födelsedagsbarnets namn med bokstäver från Storytellers.

Så här ser kortet när det är till hälften utfällt och cirkeln har svängt över. Har blev det en gul botten till siffrorna som avslöjar åldern.

nr47_henrik_halvöppet

Och till sist helt utfällt. Jag hade lite ont om dekorationer men en liten stickers med uppmaningen “Make a wish” fick vara med. På den andra flärpen satte jag en gul rektangel med rundade hörn och ett stämplat “Grattis” där vi som var med på presenten skrev våra autografer.

nr47_henrik_helöppet

Och så baksidan som fått en “Handgjort av”-stämpel som jag lånat av Karin.

nr47_henrik_baksida

För att från början haft noll inspiration är jag mycket nöjd med kortet!

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives