Pysselbloggen

Här pysslas det!

Europa Swap – mottagen

March27

Jag är väldigt dålig på att komma ihåg att fota de swappar jag skickar iväg.
Denna gång har jag deltagit i en Europa Swap där man skulle skicka saker från sitt eget land. Det fanns vissa kriterium att följa så Vykort och magnet måste vara med samt godis från det land man kom ifrån.
Jag skickade Vykort, magneter och ett par sockor som det stod “I love Sweden” på. Samt en smörkniv med en älg på. Som godis valde jag kexchoklad och två tablettaskar. Min swap-partner hade skrivit i sin profil att hon var väldigt förtjust i Sverige så jag skrev en hel del vad hon kunde se på vykorten och magneterna samt vår förtjusning över att använda smörknivar av ene här i Sverige (Kanske är en generationsgrej det där för jag kom just på att jag nog själv inte äger någon smörkniv i trä) Hon blev väldigt glad över mina saker.

Det jag fick skickat till mig kom från Turiket och så här såg det paketet ut:

Det innehöll två vykort från Turkiet, en rund magnet, några tesorter, lite turiskt godis samt några note-papers.
Samt två servetter med snäckor.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Swap

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives