Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 73 till 78 – Julkort till fröknarna

January10

Jag, Jenny, lyckades inte få till några julkort till nära och kära i slutet av förra året. Trots att jag i god tid hade köpt julfrimärken och allt…

Men fröknarna på sönernas förskola fick varsitt kort tillsammans med en liten påse saffransskorpor.

nr73_75_julkort_förskolan

Det blev double z-fold med mönstrat papper från Panduro på enfärgad cardstock. Antingen grön eller röd. Den utstansade cirkeln har jag klippt längs kanten med en av pojkarnas mönstersaxar för att få till den vågiga kanten. Han man ingen vågig stans får man fixa det själv 😉

nr76_78_julkort_förskolan

Inuti kortet har jag stämplat God Jul och framsidan är sparsamt dekorerade med hjärtan och en blomma. Det röda bandet håller kortet stängt.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives