Pysselbloggen

Här pysslas det!

Vårigt grattiskort

January24

Det har varit en utmaning i en av facebookgrupperna som jag, Karin är med i. Men tyvärr hann jag inte med att delta, men blev inspirerad ändå.
Utmaningen var att använda sina inköpta saker. Det är jag rätt bra på, men vissa saker har ändå blivit liggande sedan jag började att scrappa och nu gjorde jag ett kort med vissa av dem.

vårigt grattiskort

Bakgrundspappret och de rosa blommorna har jag haft länge och jag är så trött på dem. Nu blev jag av med lite i vart fall.
Jag använde också några spillbitar av mörklila cardstock och några blommor till blommornas centrum.

Insidan ser ut så här:
vårigt grattiskort insida

Några spillbitar blev kvar av pappret och de rosa blommorna hade jag många av så det finns fler kvar, men jag är ändå väldigt nöjd att ha använt lite saker från mina högar till detta kort. Kallar detta materialbantning eller use your stash.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Födelsedag, Kort, Kort till salu

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives