Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 87 – Grattis Elsa

April11

Då storebror var bjuden på kalas till en flicka på dagis så gjorde jag, Jenny, detta kort. Ja, jag vet – det blev typiska “tjejfärger” men det var så det blev helt enkelt.

nr87_grattis_elsa

Framsidan pryds av tre stycken muffins på 3D-kuddar. De kommer från Panduro och är väldigt fina tycker jag. Dessutom satte jag dit tre blå rhinestones i övre vänstra hörnet. Texten är utstansad med min bokstavsstans.

nr87_grattis_elsa_baksida

Baksidan fick också lite dekoration. En blå remsa och en muffins från ett papper med samma muffins som de på framsidan. Insidan fick faktiskt också lite kärlek, en ruta av samma blå papper som på baksidan och med stansade hörnor. Men det fastnade inte på bild.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives