Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 92 – Grattiskort och en bonus…

June14

Storebror var nyligen på kalas hos en pojke på vår gata. Självklart skulle födelsedagsbarnet få ett kort. Här använde jag, Jenny, resterna av det jag stansade ut hemma hos Karin senast jag var där och pysslade för att skapa en ram till framsidan. Bakom satte jag ett stjärnprytt papper från BoBunny.
Stjärnhimlen fick sen lite dekorationer i form av ett flygande tefat och några stjärnor i chipboard, också från BoBunny och så födelsedagsbarnet namn med utstansade bokstäver.

nr92_grattis_nils

Och som en bonus i detta inlägg vill jag visa det kort som lillebror hade med sig till det kalas han var på samma dag.

grattis_sandor

Han valde själv vilka färger det skulle vara på papper och stämpel. Sen stämplade han prickarna och jag limmade. Det blev inte helt rätt tyckte han först men sen gick det bra ändå. Bokstäverna stansade han själv ut med min bokstavsstans och sen fick han välja en cupcake men tog två. Jag satte dit dem men efter att jag fotat kortet så flyttades han en aning på dem. Resultatet blev betydligt mer personligt men fastnade tyvärr inte på bild.

grattis_sandor_baksida

På baksidan stämplade jag med Handgjort-stämplen som jag lånat av Karin och skrev dit både lillebrors och mitt namn.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives