Pysselbloggen

Här pysslas det!

Pysselbloggen firar 1000 inlägg

July4

Det är helt otroligt, Jenny och Karin som driver pysselbloggen har sedan starten 2011 nu knåpat ihop 1000 inlägg om stort och smått.

För att fira detta håller vi i en utmaning i facebookgruppen 48-timmar scraputmaningar där vi båda är medlemmar och hoppar på utmaningar så ofta vi kan. Men vi tänkte även låta er som kikar in här i bloggen vara med på en utmaning. Det blir samma utmaning som för de som är med i 48-timmars scraputmaningar för att göra det lite enklare för oss.

Utmaningen handlar om återvinning.
Att scrappa med sådant som inte är tänkt att användas och som i vanliga fall hamnar i soptunnan.

Här kommer mina, Karins inspirationsalster:

Nr 1 ett namnsdagskort där jag har använt en bit av en kartong från Prima som bakgrundspapper (det beiga med vit text) Sen har jag använt knappar från kläder och sidenband också från kläder.

namnsdagskort med knappar och band

Nr 2 är en ask i trä som innehöll påskdekorationer. Den kommer ifrån Panduro. Jag målade den vit med gesso och stoppade in lite dekorationer.

altrad ask

Nu är vi nyfikna på vad du hittar på. Alla typer av alster är välkomna.
Skriv ett inlägg i din blogg där du beskriver vad du har recyclat, länka tillbaka till oss i ditt inlägg. Lämna sedan en länk till din inlägg i en kommentar till detta inlägg. Jenny och jag, Karin utser sedan en vinnare.

Ditt bidrag vill vi ha senast 8 juli kl 10:00

Vinnaren får detta härliga kort-kit.

kort-kit svart

Observera att samma kort som har varit med och tävlat i facebookgruppen 48-timmars scraputmaningar får inte delta i denna tävling också. Kortet måste vara nygjort inför denna utmaning.

/ Karin - Kstar

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives