Pysselbloggen

Här pysslas det!

31 dagar i december–pärmen

November29

I år tänker jag, Karin, göra min egen version av “December daily” som det heter i USA, men jag kallar den 31 dagar i december.
2013 gjorde jag detta första gången, men då inga bilder utan bara tankar och noteringar kring jul både historiskt sett och dagsfärskt.
Ni hittar de inläggen här
I år blir det mer bilder och dokumentation av det som sker här och nu.

2013 var mitt sista del i projektet att göra albumet som då var i storlek 6×6 inch. I år börjar jag med albumet eller pärmen som man också kan kalla det. Den är lite större i år och bygger på ett SNAP-album från Simpel Stories. Jag tror att mitt album kom aldeles i början och har lite annat format än vad de har idag, men eftersom det bara låg här hemma och skräpade tyckte jag att det var lika bra att använda. Innehållet var från början födelsedagstema, men jag plockade bara ut de sidorna.

Så här ser framsidan ut:
31did framsida

Jag har även klätt insidan med papper här ser ni vänster sida.
31did insida1

Här ser ni höger sida.
31did insida2

Detta ser nästan ut som förra bilden, men visar baksidan.
31did baksida
Materiallsta till denna pärm eller album är
Snap album med grön textilrygg.
Papper, bokstäver och dekorationer till pärmens alla sidor är från Bo Bunny och serien Elf Magic. Washitapen med de röda stjärnora är av okänt märke, men jag älskar den! Har inte använt den förut, men nu kommer den hamna på allt.

En personlig utmaning för mig med detta album är att minska på de saker jag har liggande här hemma Därför kommer albumet bara innehålla äldre saker, inget nyinköpt och just därför har jag inget färgtema eller kollektionstema som många andra har i sina december daily.

I min dator kallar jag detta kort och gott för 31did. Det blir lite långt att skriva ut 31 dagar i december hela tiden.

En annan sak som också skiljer sig från andra album är att mitt börjar vid 1:a advent redan. Jag kommer inte att visa er mina sidor varje dag utan tar en skvätt lite då och då.

Låt 31 dagar i december börja!

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under 31 dagar i december - 2015

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives