Pysselbloggen

Här pysslas det!

Tips på användning av “skräp”

September29

En av fördelarna med att pyssla och scrapbooka är att man ser användning för saker som vanliga människor kallar skräp. Det kan vara allt från förpackningar till sådanna här små plast fnuppar.

Ser ni vad det är?
tips

Det är en sådan där plastgrej som klädernas ettiketter sitter fast i när man köper dem i affären. Och vad kan man göra av detta då?
Jo om man inte har möjlighet att ha sina klister/glitterglue/glossyaccent flaskor i ett uppoch –nervänt läge kan man pilla in en sådan här i öppningen för att förhindra att den kloggar igen. Man kan behöva klippa lite i den för att kunna få igen korken igen, men det ska tydligen fungera bra enligt de som har testat. Mycket bättre än nålar i hålet eftersom nålarna kan börja rosta efter ett tag.

Smart va?

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Tips

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives