Pysselbloggen

Här pysslas det!

LO – September 2009

January7

Jag, Jenny, började på denna LO när jag och Karin hade pysselträff senast. Det är fortsättningen på mitt projekt att göra en LO för varje månad i storebrors första år.

LO_september_2009

Inspirationen kommer från den här skissen. Lite extra kul är det att det är Karin som gjort skissen också. Fotot på LOn är från september 2009 och storebror är alltså två månader gammal.

På det mönstrade pappret, som jag tyvärr inte kommer ihåg var det kommer ifrån, finns bland annat en kaffering. Det tyckte jag passade bra när det på fotot finns med en kopp kaffe. Journalingen har jag gömt på en tag som sitter bakom fotot.

/ Jenny

by Jenny | posted under Jenny följer en skiss, Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives