Pysselbloggen

Här pysslas det!

Inspireras av veckans skiss #

February23

Denna tisdag är det Cizas tur att rita en skiss åt oss. Hon har blandat både runda element och lite mer blockiga delar.
Skiss #97

Min tolkning:
Skiss #97 inspirationsbild

Jag inspirerades av de vågräta bitarna bakom fotot, men mitt papper var för kort så jag fick vrida dem 90 grader och sätta dem lite omlott och då mitt kort var lite större än skissens. Jag också göra lite större mellanrum mellan dem..

Gällande de olika klustrens placering kommer inspirationen från kursen jag går “demystifying clustering” som jag har skrivit om här. Den har lärt mig att de olika klustergrupperna skall innehålla samma saker både färgmässigt och formmässigt för att vara vilsamt för ögat. Dock skall ett av klustren vara lite mer innehållsrikt än de andra dvs vara huvudklustret medan de andra skall innehålla lite mindre. Man skall göra kluster i ojämna antal ex 1, 3, 5. Men i scrappvärden jobbar vi gärna med 3.
Tycker jag har lyckats rätt bra med mitt andra kit i kursen. Dock har jag ingen förebild eftersom jag inte riktigt plockar ihop kit så som hon som håller i kursen gör. Hon har scrappat i 17 år och har hur mycket saker som helst.

Jag har använt
Bakgrundspapper från Bazil – osäker på färgens namn.
Det pilformade pappret eller chevron mönstrade bakom bilden kommer från 7 dot studios liksom dekorationerna. Det orangefärgade pappret är en gåva som jag inte vet märket på. Gade bara en spillbit kvar av det.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Karin följer en skiss, Layout, Veckans skiss
2 Comments to

“Inspireras av veckans skiss #”

  1. Avatar February 24th, 2016 at 10:21 am Moa Says:

    Snyggt! 🙂


  2. Avatar February 24th, 2016 at 7:07 pm Karin - Kstar Says:

    Tack, vad kul att du har kikat in i vår blogg och lämnar ett spår efter dig!


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives