Pysselbloggen

Här pysslas det!

Cardremake #7

February28

Hej där ute, vi har inte glömt bort er och bloggen, det är bara lite mycket att göra just nu. Men idag på morgonen har jag, Karin i vart fall fotat ett slutresultat av en cardremake.

Av någon anledning hamnade massor av fina kort i en påse 2011 och den påsen hamnade längst in i ett skåp. Nu när jag har tittat på korten tycker jagi bland att de är simpla och gör helt enkelt en cardremake.

cardremake7 före
Detta kort är ju ganska fint, men pappren trillade bort pga att limmet hade torkat.

Så här gjorde jag då i stället.
cardremake7 efter
Tog bort grattisskylten och satte dit ett runt element med kärlekstema samt en bild som jag har målat med distressmarkers. Satte även fast några till metallstjärnor.

Detta kort ska nu ges oskrivet till min man som ska få ge det tillbaka till mig när han tycker att jag behöver lite kärlek. Vi gjorde så till alla hjärtans dag. Jag gjorde ett alla hjärtanssdagskort under 2015 som han har haft undanstoppat och så fick jag det i år 2016. Jag hade helt glömt bort kortet och blev jätteöveraskad! Men nu vill han ha några fler att välja på framöver och här är alltså det första.

Tyvärr vet jag inte märke på varken flickan med hjärtat eller texten med kärlek då jag fått dem uppstämplade av en kompis som inte heller mindes.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Alla hjärtans dag, card-remake, Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives