Pysselbloggen

Här pysslas det!

Fristadsträffen 2016 – skissutmaning

April24

Som Karin redan nämnt så var vi iväg på Fristadsträffen förra helgen, en träff där en himla massa pysselintresserade i alla åldrar ses och pysslar ihop.

Det här är mitt bidrag till skissutmaningen (i det här inlägget hittar ni skissen ritad av en av arrangörerna, Ullis aka “Lillblomman”).

LO_skissutmaning_Fristadsträffen_april2016

Jag passade på att göra en LO till albumet för storebrors första år. Skissen passade bra till ett foto/motiv och bilden från midsommarafton 2010 fick det bli.

De lila blommorna fick jag av Karin och dessa matchade en liten snutt lila filt som syns på fotot. Även pappret med spetsmönster fick jag av henne från ett 6×6-block hon hittade i en loppislåda. Just det tyckte jag var himla fint och hon föll inte lika hårt för det. Bradsen i blommorna köpte jag när vi var i Thailand för tre år sedan. Den lilla hörndekorationen under den gröna blomman fick vi i ett varuprov från wycinanka som vi fick på träffen. Sist men inte minst pryds LOn av ett gäng paljetter och några guldstjärnor (som också kom från Karins gömmor).

/ Jenny

by Jenny | posted under Layout, Pysselträff

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives