Pysselbloggen

Här pysslas det!

Äntligen lite tid framför datorn…

June9

… så jag kan skriva ett inlägg om min andra LO från Fristadsträffen. Även det här var en utmaning och denna gång fick man en rubrik som skulle vara med. Min rubrik var “Bad och plask”. Tur att jag inte hade hunnit sortera ut vilka kort jag ville ha med mig utan bara tog alla framkallade kort jag hade för visst fanns det med ett bad-foto där jag en varm sommardag 2011 badar (en blivande) storebror ute på vår balkong.

LO_titelutmaning_Fristadsträffen_april2016

Hittade ett perfekt bakgrundspapper med droppar på för att matcha rubriken och sen jobbade jag lite med lager på lager. Dropp-pappret återkommer som matta till fotografiet. Det fina blå web-bandet och enamell dotsen köpte jag av Engströms som var på plats med nästan hela butikssortimentet. Mönsterpappret med honey comb är från BoBunny om jag inte missminner mig helt.

Jag blev väldigt nöjd med min LO. Tyvärr vann den inga priser… Nästa gång kanske 🙂

/ Jenny

by Jenny | posted under Layout, Pysselträff

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives