Pysselbloggen

Här pysslas det!

Andras hantverk

August11

Ibland springer jag över saker som andra har gjort och blir bara blixtförälskad. Jag har tidigare gjort ett liknande inlägg här och nu kommer ett inlägg om ett kort som Ellenor har gjort.

Jag inser ju själv att jag aldrig kommer att få användning av några kattstämplar. (även om jag älskar katter) så att beställa egna stämplar känns onödigt. Sen är jag ju inte så bra på att färglägga. Även om det ser enkelt ut så vet jag att det krävs mycket träning för att få till skuggor och liknande även om katterna “bara” är grå. Sagt och gjort jag frågade Ellenor som hade gjort kortet om jag fick beställa ett liknande av henne och det gick bra, jag fick rent av köpa det som hon hade bloggat om jag ville, och så blev det. Här kommer mitt foto av kortet, men klickar du här ser du Elleors foton som är betydligt bättre då det var lite mörkt vid mitt foto tillfälle.

Ellinors kattkort1

Här ser man vilken dimenstion kortet har för att få till “ram-känslan”
ellenors kattkort2

Sen ville jag bara att ni skulle få se hennes baksidestämpel.
ellenors kattkort 3
Söt va?

Tack Ellenor för detta kort!
Jag älskar det.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives