Pysselbloggen

Här pysslas det!

Layout med äldre kort

August30

Jag har som jag tidigare nämnt gett mig på att försöka scrappa äldre kort som jag har utskrivna här hemma. Dessa kort är från 2007 och visar när vi besökte min kompis i ett hus där hon var hus/djurvakt en sommar.

Eftersom bilderna kändes lite retro rotade jag fram en paperstack som jag köpte i USA 2012 att jobba med. Stacken innehåller 3-4 papper i samma mönster och kanske 40 mönster så jag har lite att ta av. Ska jag vara ärlig är jag rätt less på dessa papper och de är väldigt tunna så man kan inte ha dem som bakgrund. Men här kommer i alla fall layouten.

blixtvisit

Som bakgrund har jag använt ett craft cardstock och som enda dekorationer lite klistermärken från olika märken som jag har i min vrå.
Journalingen fick göras på en tag vid sidan av fotona.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives