Pysselbloggen

Här pysslas det!

Ett till beställningskort

February23

Det är roligt att få sticka emellan med någon annan typ av kort än “lycka till på ditt nya jobb”-kort som jag, Jenny, ju skapat många av den senaste tiden. Här kommer ett beställningskort som var till ett 50-årsfirande.

beställning

Presenten skulle innehålla champagneprovning och det plockade jag upp i kortet också. Basen är en vit kortbas 11 x 22 cm med ett sobert mönstrat papper i beigt med vita ringar (från Panduro, tror jag).

Champagneflaskan har jag ritat på fri hand och klippt ut i ett grönt enfärgat papper. Det var lite tunnare så jag fick förstärka på baksidan. På pappret har jag sen duttat med en grön stämpeldyna för att få lite liv i det. Etiketterna är utklippta ur ett annat papper och skummet som rinner ur flaskan är av vitt handgjort papper av siden. I ett organzaband som jag knöt om halsen på hänger en g-klav och en vinflaska (som jag tror att jag fått av Karin) och lite bling i form av swirls och halvpärlor får symbolisera att korken flyger iväg…

Det här var ett väldigt roligt kort att göra. Önskar nästan att jag hade fått det själv…

/ Jenny

by Jenny | posted under Beställningskort, Födelsedag, Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives