Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 79, LO–Alltid lekfull

March13

Första helgen i mars var jag gräsänka och då passade jag på att pyssla lite sedan barnen hade somnat. Den här gången blev det en layout med ett kort på storebror, taget i smyg under minglet efter vigseln på vårt bröllop i somras. Detta är det första kort som jag scrappar från det eventet.

nr79_LO_lekfull

Storebror leker och showar under ett parasoll på altanen och fotografen har lyckats fånga ett helt magiskt kort på honom tycker jag.

Som inspiration till denna LO har jag följt denna skiss.

På min LO representeras hjärtana och det utdragna från bilden av hjärt-bården av flockad filt. Blommorna speglar coursage-buketten som storebror har på skjortan, det är en stor blomma i flera lager och så ett par enkla. Titeln är skriven med stickersbokstäver från Storytellers.

Apropå titeln – jag hade verkligen bekymmer med att hitta en bra titel till denna LO och egentligen är jag inte riktigt nöjd med “alltid lekfull”. Men jag vänjer mig sakta 🙂

Nedan en detaljbild på journalingen. Den är skapad av en färdig tag som kapats till en aning och sedan fått en matta av bakstycket av blocket den satt i. Över hålet (som var ganska stort och inte placerat i mitten) har jag limmat två blommor på varandra.

nr79_LO_lekfull_journaling

/Jenny

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 79, LO–Alltid lekfull”

  1. Avatar March 18th, 2013 at 8:13 pm Karin Says:

    Jättefin i färger och layout!
    Väldigt fina blommor du har!


  2. Avatar March 20th, 2013 at 2:53 pm Jenny Says:

    Tack och tack! 🙂
    Blommorna är antingen från Panduro (kan heta nått i stil med Scrapbook moments) eller reprint (lager-på-lager-blommorna).


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives