Pysselbloggen

Här pysslas det!

Stash kit norden–mitt kit

May5

Nu blev det äntligen av att jag plockade ihop ett eget kit till maj månad i facebookgruppen stash kit norden.
Kortfattat så får man ett tema eller annan inspiration varje månad av gruppens grundare och så plockar man ihop saker från sin egen pysselvrå som passar till detta tema. Jag har inte riktigt fått till det tidigare, men nu var temat Firande och jag plockade ihop lite allt möjligt. Maj månad kan ju innehålla många olika firanden som student, examen, dop, bröllop, mors dag, födelsedagar, namnsdagar m.m

Jag plockade ihop ett ganska litet kit, men med stor variation. Jag hade inget bra ljus när jag fotade, men jag var sugen på att komma igång så det blev som det blev. Här är mitt kit

IMG_5218

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under stash kit norden

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives