Pysselbloggen

Här pysslas det!

Shopping–Limprodukter

April25

Att köpa limprodukter var ett av de saker som var undantagna i mitt shoppingstopp som jag gav vid årsskiftet och nu var det välbehövligt.

Jag gav Scotch Quick Dry Adhesive en ny chans eftersom jag har hört mycket gott om det (längst upp till vänster i bild) . Mitt förra försök slutade i en öppnad flaska som inte upptäcktes förrän allt lim var helt segt och svårhanterat så flaskan slängdes.
Sen köpte jag en till Lawn Fawn glue penna eftersom den är så bra att limma fast småsaker ex halvpärlor med. ( i mittpå översta raden) och så en flaska av mitt favoritlim alla kategorier: Tombow Mono Multi Liquid Glue (översta raden längst till höger)

För att komma upp i lägsta ordersumma la jag ner en förpackning distanskuddar modell större i korgen också längst ner i bild.

IMG_7786

Allt är köpt från Cili in papers

Hur går mitt shoppingstopp annars då? Jo tack rätt bra. Jag för en lista över saker jag vill/behöver köpa i början av 2020) Känns jättelångt dit!!
Ibland är det svårt att “trolla” med de saker man har eftersom jag har shoppat rätt ostrukturerat och papperna tex inte alltid passar ihop, men man får göra sitt bästa. Ni ser ju resultaten här i bloggen. För att undvika att bli så sugen på att shoppa hoppar jag över att läsa om när andra har shoppat samt läsa butikers nyhetsmail. Jag går inte heller in i butiker och kollar nyheter i annat fall än som nu när jag skulle köpa limprodukter. Jag är snart inne på månad 5 av shoppingstopp och som jag skrev tidiigare det har gått rätt bra. Inom kort kommer även lite cardstock hem till mig som var min andra friskrivning som jag fick handla.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Shopping
One Comment to

“Shopping–Limprodukter”

  1. Avatar June 1st, 2019 at 9:49 am Pysselbloggen » Blog Archive » Nyårlöften 2019 Says:

    […] mitt shoppingstopp 2019 och så visade jag vilka liimprodukter jag hade köpt. Inlägget hittar ni här, Men mitt inlägg om shoppingstoppet det hittar jag […]


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives