Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nyårlöften 2019

June1

Alltså jag tror jag blir snurrig ibland är jag helt säker på att jag har skrvit ett inlägg men så backar jag tillbaka för att referera till det och så hittar jag det inte… För en tid sedan skrev jag ju att limprodukter var ett av undantagen under mitt shoppingstopp 2019 och så visade jag vilka liimprodukter jag hade köpt. Inlägget hittar ni här, Men mitt inlägg om shoppingstoppet det hittar jag inte…

Hur som här kommer det nu när vi har gått in i juni månad och jag har haft shoppingstopp i 5 månader. Stoppet gäller pysselsaker med några få undantag som ni hittar längre ner.

Det har varit lite tufft och jag har faktiskt syndat en gång redan måste jag erkänna. Jag köpte wood veneers i en facebookgrup för en liten peng. Detta för att göra ett kort som ni ska få se i nästa inlägg.

Annars har jag inte haft så mycket tid till pyssel som jag önskat.

Varför gör jag detta shoppingstopp då? Jo för när jag flyttade mina pysselsaker från ett rum till ett annat så fick man ett annat perspektiv på hur mycket saker man faktiskt har och då kom tanken igen att minska antalet saker och bara ha saker man faktiskt gillar och använder. Så när mitt shoppingstopp sedan tar slut ska jag riktigt tänka efter om jag gillar saken så mycket att jag kommer att använda den till flera alster eller om jag bara blir lite blixtförälskad som sedan kommer att svalna till onintesse. (Ex mina embossinpulver och glitterlim)

Jag ska inte heller handla saker bara för att de är på rea.

Mina saker som jag ändå får köpa under 2019 är
* Limprodukter (som ni redan har märkt)
* Album för att kunna få in 2019 års bilder och även bunkra framtida album för jag tror att de album jag använder snart kommer att lämna markanden.
* Plastfickor till albumen.
* Cardstock. (något som jag faktiskt också har klöpt begagnat via en facebookgrupp och jag trodde jag hade visat bilder av det?)

Nu vet ni allt om mitt nyårslöfte om shoppingstopp på pysselfronten.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Om bloggen/Årskrönika/Bloggens årsdagar, Shopping

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives