Pysselbloggen

Här pysslas det!

Första besöket på landet

December19

Jag, Jenny, jobbar med ett album med LOs av storebrors första år. En LO för varje månad. Den första LOn gjorde jag den 25 mars 2012 (!) så nu tyckte jag att det var dags för ett ryck igen. Den här, med bilder från storebrors första besök på landet i augusti 2009, skapades då jag och Karin hade pysseldag senast. 

LO_augusti_2009

LOn har jag gjort efter en skiss från Veckans skiss och jag har väl följt skissen ganska till punkt och pricka. Lönnlövet i trä fick jag från Karins gömmor och husstämpeln lånade jag av henne också. Sen var det lite olika stora spillbitar som användes.

Först hade jag skrivit “Första besöket på…” för hand men blev inte riktigt nöjd med det så jag satt dit de svarta bokstäverna över handskriften istället.

/ Jenny

by Jenny | posted under Jenny följer en skiss, Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives