Pysselbloggen

Här pysslas det!

Första besöket på landet

December19

Jag, Jenny, jobbar med ett album med LOs av storebrors första år. En LO för varje månad. Den första LOn gjorde jag den 25 mars 2012 (!) så nu tyckte jag att det var dags för ett ryck igen. Den här, med bilder från storebrors första besök på landet i augusti 2009, skapades då jag och Karin hade pysseldag senast. 

LO_augusti_2009

LOn har jag gjort efter en skiss från Veckans skiss och jag har väl följt skissen ganska till punkt och pricka. Lönnlövet i trä fick jag från Karins gömmor och husstämpeln lånade jag av henne också. Sen var det lite olika stora spillbitar som användes.

Först hade jag skrivit “Första besöket på…” för hand men blev inte riktigt nöjd med det så jag satt dit de svarta bokstäverna över handskriften istället.

/ Jenny

by Jenny | posted under Jenny följer en skiss, Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives